lørdag 26. januar 2013

Ferrero Rocher Cupcakes


Har laget sjokolade cupcakes med knuste Ferrero Rocher sjokolader i, og de ble helt fantastiske... om jeg kan få lov til å si det selv ;)


Dette trenger du til 12 medium cupcakes:

  • 100 g hvetemel
  • 20 g kakao
  • 140 g sukker
  • 1,5 ts bakepulver
  • 40 g romtemperert margarin
  • 1,2 dl melk
  • 1 kryddermål vaniljekstrakt
  • 1 egg
  • 8 Ferrero Rocher sjokolader

Sett stekeovnen på 170 grader.
 
Ha hvetemel, kakao, sukker,bakepulver og romtemperert margarin i en bolle, bruk miksmaster på lav hastighet og bland til du har en blanding med sandete/smulete konsistens.
 
Bland melk og vaniljeekstrakt og ha dette i det andre og pisk videre på lav hastighet bare til alt er blandet.
 
Tilsett egget og pisk alt i et par minutter.

Knus Ferrero Rocher sjokoladene og bland disse i røren.

Fordel røren i 12 medium muffinsformer.
 
Stek midt i ovnen ved 170 grader i ca. 20 minutter.
 
Avkjøl på rist.
 

Sjokolade-frosting:

  • 300 g melis
  • 100 g romtemperert margarin
  • 20 g kakao
  • 30 ml melk
  • 3 - 4 dråper hasselnøttekstrakt
  • Hakkede hasselnøtter

Ha alt i en bolle, bruk miksmaster og pisk i ca 5 minutter til luftig krem.

Sprøyt på frostingen og dryss på hakkede ahsselnøtter:
 
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tittet innom, og legg gjerne igjen noen ord, det setter jeg pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Takk for at du tittet innom, og velkommen tilbake