Har laget sjokolade cupcakes med knuste Ferrero Rocher sjokolader i, og de ble helt fantastiske... om jeg kan få lov til å si det selv ;)
Dette trenger du til 12 medium cupcakes:
- 100 g hvetemel
- 20 g kakao
- 140 g sukker
- 1,5 ts bakepulver
- 40 g romtemperert margarin
- 1,2 dl melk
- 1 kryddermål vaniljekstrakt
- 1 egg
- 8 Ferrero Rocher sjokolader
Sett stekeovnen på 170 grader.
Ha hvetemel, kakao, sukker,bakepulver og
romtemperert margarin i en bolle, bruk miksmaster på lav hastighet og bland til
du har en blanding med sandete/smulete konsistens.
Bland melk og vaniljeekstrakt og ha dette i det andre og pisk videre på lav hastighet bare til alt er blandet.
Tilsett egget og
pisk alt i et par minutter.
Knus Ferrero Rocher sjokoladene og bland disse i røren.
Fordel røren i 12 medium muffinsformer.
Stek midt i ovnen ved 170 grader
i ca. 20 minutter.
Avkjøl på rist.
Sjokolade-frosting:
- 300 g melis
- 100 g romtemperert margarin
- 20 g kakao
- 30 ml melk
- 3 - 4 dråper hasselnøttekstrakt
- Hakkede hasselnøtter
Ha alt i en bolle, bruk miksmaster og pisk i ca 5 minutter til luftig krem.
Sprøyt på frostingen og dryss på hakkede ahsselnøtter:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du tittet innom, og legg gjerne igjen noen ord, det setter jeg pris på.