Red velvet cupcakes på en veldig enkel og grei måte; for i disse har jeg brukt Red Velvet Emulsion.
Dette trenger du til 12 cupcakes i medium størrelse:
- 120 g hvetemel
- 150 g sukker
- 1,5 tsbakepulver
- 40 g romtemperert margarin
- 1,2 dl melk
- 1 ss Red Velvet Emulsion
- 1 egg
Sett stekeovnen på 170 grader.
Ha hvetemel, sukker,bakepulver og romtemperert margarin i en bolle, bruk miksmaster på lav hastighet og bland til du har en smulete/sandete blanding.
Bland melk og Red Velvet Emulsion
Ha melkeblandingen i det andre, og pisk videre på lav hastighet bare til alt er blandet.
Tilsett egget og pisk alt i et par minutter.
Fordel røren i 12 medium muffinsformer.
Stek midt i ovnen ved 170 grader i ca. 20 minutter.
Avkjøl på rist.
Vanilje frosting:
- 250 g melis
- 80 g romtemperert margarin
- 1/4 dl melk
- noen dråper vaniljeekstrakt
Bland melis og margarin med miksmaster på lav hastighet til en sandete konsistens.
Tilsett melk blandet med vaniljeekstrakt, øk hastigheten på miksmasteren og pisk i 4 - 5 minutter til luftig krem.
Sprøyt frostingen på cupcakes'ene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du tittet innom, og legg gjerne igjen noen ord, det setter jeg pris på.