fredag 25. januar 2013

Red Velvet


Red velvet cupcakes på en veldig enkel og grei måte; for i disse har jeg brukt Red Velvet Emulsion.


Dette trenger du til 12 cupcakes i medium størrelse:

  • 120 g hvetemel
  • 150 g sukker
  • 1,5 tsbakepulver
  • 40 g romtemperert margarin
  • 1,2 dl melk
  • 1 ss Red Velvet Emulsion
  • 1 egg

Sett stekeovnen på 170 grader.

Ha hvetemel, sukker,bakepulver og romtemperert margarin i en bolle, bruk miksmaster på lav hastighet og bland til du har en smulete/sandete blanding.

Bland melk og Red Velvet Emulsion


Ha melkeblandingen i det andre, og pisk videre på lav hastighet bare til alt er blandet.

Tilsett egget og pisk alt i et par minutter.

Fordel røren i 12 medium muffinsformer.

Stek midt i ovnen ved 170 grader i ca. 20 minutter.

Avkjøl på rist.



Vanilje frosting:

  • 250 g melis
  • 80 g romtemperert margarin
  • 1/4 dl melk
  • noen dråper vaniljeekstrakt

Bland melis og margarin med miksmaster på lav hastighet til en sandete konsistens.

Tilsett melk blandet med vaniljeekstrakt, øk hastigheten på miksmasteren og pisk i 4 - 5 minutter til luftig krem.

Sprøyt frostingen på cupcakes'ene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tittet innom, og legg gjerne igjen noen ord, det setter jeg pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Takk for at du tittet innom, og velkommen tilbake