Nydelig italiensk dessert med masse smak av vanilje.
Dette trenger du til 4 porsjoner:
- 1 vaniljestang
- 5 dl kremfløte
- 1,5 dl sukker
- 3 gelatin plater
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Skyll de godt og klem ut vannet.
Skjær vaniljestangen på langs og skrap ut vaniljefrøene.
Ha fløten, sukkeret, vaniljefrøene og stangen i en kaserolle og kok forsiktig opp. Ta kaserollen av platen, ta ut vaniljestangen, og rør inn gelatinen.
Hell blandingen i 4 små skåler eller glass og sett kaldt i minst 3 timer før servering.
Bringebærsaus:
- 250 g bringebær (tinte)
- 60 g melis
- 1 ss sitronsaft
Ha bringebær, melis og sitronsaft i en foodprocessor, kjør til massen er glatt og sil den.
Server sammen med panna cottaen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du tittet innom, og legg gjerne igjen noen ord, det setter jeg pris på.