mandag 31. desember 2012

Panna Cotta


Nydelig italiensk dessert med masse smak av vanilje.


Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 1 vaniljestang
  • 5 dl kremfløte
  • 1,5 dl sukker
  • 3 gelatin plater

Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Skyll de godt og klem ut vannet.

Skjær vaniljestangen på langs og skrap ut vaniljefrøene.

Ha fløten, sukkeret, vaniljefrøene og stangen i en kaserolle og kok forsiktig opp. Ta kaserollen av platen, ta ut vaniljestangen, og rør inn gelatinen.

Hell blandingen i 4 små skåler eller glass og sett kaldt i minst 3 timer før servering.


Bringebærsaus:

  • 250 g bringebær (tinte)
  • 60 g melis
  • 1 ss sitronsaft

Ha bringebær, melis og sitronsaft i en foodprocessor, kjør til massen er glatt og sil den.

Server sammen med panna cottaen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tittet innom, og legg gjerne igjen noen ord, det setter jeg pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Takk for at du tittet innom, og velkommen tilbake