søndag 25. november 2012

Oreokake med kremost


Fant denne oppskriften på Passion 4 Baking, og jeg er sikker på at denne kommer til å bli bakt flere ganger, for denne ble god! :o)


Dette trenger du til en kake på diameter 20 - 22 cm: (halv oppskrift passer i 15 cm form)

  • 200 g margarin
  • 175 g brunt sukker
  • 2 egg
  • 250 g hvetemel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 200 g sjokolade, 70 %
  • 125 g Tine kremost
  • 150 g Oreo kjeks

Sett ovnen på 180 grader.

Miks smør og sukker til det blir lyst og luftig.

Rør inn et og et egg til begge er i, miks videre så det blir luftig igjen.

Bland hvetemel, vaniljesukker og bakepulver og bland dette raskt inn i smørblandingen til alt er godt blandet.

Grovhakk sjokoladen, eller bruk sjokoladeknapper og bland dette i

Fordel halvparten i en 20 - 22 cm form. Fordel kremost g Oreo bitene oppå deigen. Ha  resten av deigen oppå, og fordel den jevnt.

Stek ved 180 grader i ca 30 - 35 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tittet innom, og legg gjerne igjen noen ord, det setter jeg pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Takk for at du tittet innom, og velkommen tilbake