onsdag 20. juni 2012

Muffins med fetaost og spinat


Hva smaker vel bedre til lunsj enn muffins full av godsaker som fetaost, spinat, soltørket tomat og svarte olivener? Disse ble i hvertfall veldig gode :o)



Dette trenger du til ca. 18 - 20 medium muffins:

  • 300 g hvetemel
  • 175 g sammalt hvete fin
  • 1 ts oregano
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 1/2 ts salt
  • 3 egg
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 2 dl vann
  • 1 dl olivenolje
  • 200 g fetaost i terninger
  • 150 g spinat, revet i biter
  • 10 - 12 soltørkede tomater, skåret i biter
  • 75 g svarte olivener, skåret i båter

Sett stekeovnen på 175 grader.

Bland hvetemel, sammalt mel, oregano, bakepulver, natron og salt i en bolle.

Rør egg, yoghurt, vann og olje rask sammen i en annen bolle.

Hell eggeblandingen i det tørre og rør raskt sammen, bare til alt er blandet.

Tilsett fetaost, spinat, tomater og olivener, og rør forsiktig bare til alt er godt fordelt i røra.

Fyll medium muffinsformer ca 2/3 fulle, og stek midt i ovnen ved 175 grader i ca. 15 - 20 minutter.

4 kommentarer:

  1. WOW!!!! Denne oppskriften blir naa printet ut og skal bakes i loepet av de neste dagene. Forhaapendligvis allerede i morgen!! :) :) :) Fin blogg du har!
    Hilsen Camilla

    SvarSlett
  2. Disse var veldig gode :) Prøvd, blogget og linket :)

    SvarSlett
  3. Kan man lage dem uten natron også? :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det går sikkert helt fint siden det også skal være bakepulver i dem.

      Slett

Tusen takk for at du tittet innom, og legg gjerne igjen noen ord, det setter jeg pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Takk for at du tittet innom, og velkommen tilbake