torsdag 24. oktober 2013

Kesam grøt


Denne uken var det grøtdagen i følge diverse reklamer her og der, og selvfølgelig måtte vi ha grøt til middag. Men hva gjør du når du har lyst på rømmegrøt og bare har kesam i kjøleskapet? Jo, da blir det kesamgrøt :)



Dette trenger du til 2 porsjoner:

  • 3 dl kesam (1 boks)
  • 1 dl hvetemel
  • 2 3/4 dl melk
  • 1/2 ts salt

Kok opp kesamen og småkok i 5 minutter

Tilsett hvetemel, og rør kraftig til glatt og fin blanding. Tilsett melk, kok opp, og la småkoke i 6 - 7 minutter.

Rør inn saltet, og server.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tittet innom, og legg gjerne igjen noen ord, det setter jeg pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Takk for at du tittet innom, og velkommen tilbake