lørdag 20. april 2013

Glutenfritt Sukkerbrød


Å bake glutenfritt er ikke vanskelig så lenge det finnes gode produkter som erstatter det vanlige hvetemelet, og dette sukkerbrødet er bakt med Semper Fin Mix.



Dette trenger du til et sukkerbrød på 30 x 30 cm:

  • 12 egg
  • 400 g sukker
  • 400 g Semper Fin Mix
  • 2 ts bakepulver

Sett stekeovnen på 175 grader

Pisk egg og sukker i 10 minutter på høy hastighet, senk hastigheten og pisk videre i 5 minutter

Bland Semper og bakepulver, og vend/ løft dette i eggedosisen







Hell røra i smurt og strødd (med Semper) form og stek midt i ovnen ved 175 grader i 35 - 40 minutter





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tittet innom, og legg gjerne igjen noen ord, det setter jeg pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Takk for at du tittet innom, og velkommen tilbake