lørdag 12. november 2011

Rom - rosin muffins


Muffins med rosiner og rom, og ekstra mye smak :o)


Dette trenger du til 12 medium muffins:

  • 120 g rosiner
  • 3 ss rom
  • 300 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 150 g sukker
  • 85 g margarin
  • 1 egg
  • 1 dl rømme
  • 3/4 dl melk

Sett stekeovnen på 200 grader

Vei opp rosiner og bland disse godt sammen med rom, la dette stå å trekke i minst 1 time, og gjerne natta over.


Jeg har brukt rom-geleen fra Select Flavour:


Ha hvetemel, bakepulver og sukker i en bolle:


Bland det tørre godt sammen:


Smelt margarinet:


Finn fram egg...:


... rømme og melk:


Ha egg, rømme og melk i bollen med det smelta margarinet:


Og rør dette raskt sammen:


Hell den våte blandingen i melblandingen:


Og rør raskt sammen, bare til alt melet har blandet seg med resten:


Ha i rosiner og rom:


Rør raskt sammen:


Fyll medium muffinsformer ca. 3/4 fulle:


Stek midt i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

La muffinsene stå i brettet i ca 5 minutter etter steking:


La muffinsene avkjøles på rist:


Lykke til :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tittet innom, og legg gjerne igjen noen ord, det setter jeg pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Takk for at du tittet innom, og velkommen tilbake