Disse muffinsene er nesten litt sunne, ettersom det er havregryn og olje i dem...
Bytter du ut melken med havremelk, så blir de melkefrie også.
Dette trenger du til 6 STORE muffins:
- 3 dl hvetemel
- 1 dl siktet rugmel
- 1 dl havregryn
- 1 1/2 dl brunt sukker
- 2 ts bakepulver
- 3 ss kakao
- 2 egg
- 2 bananer
- 1 1/2 dl melk
- 3/4 dl rapsolje
Sett ovnen på 200 grader
Bland alle de tørre ingrediensene.
Mos bananene, og tilsett dem, pluss eggene, melken og oljen i melblandingen.
Rør bare fort sammen til røren er jevn, ikke mer.
Fordel røren i 6 store muffinsformer, fyll formene ca 2/3 fulle.
Jeg bruker disse store amerikanske muffinsformene, som du får kjøpt stort sett i alle dagligvareforretninger:
Jeg setter papirformene i et muffinsbrett: (slik som dette som du finner hos Clas Ohlson)
Stek midt i ovnen i 20 - 25 minutter
La muffinsene stå i brettet i 10 minutter etter steking:
Før du flytter dem over på rist til videre avkjøling:
Lykke til :o)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du tittet innom, og legg gjerne igjen noen ord, det setter jeg pris på.