lørdag 30. juli 2011

Cranberry muffins med fullkornsmusli


Dette er skikkelige amerikanske lunsjmuffins med Kellogs All Bran, cranberries og banan


Dette trenger du til 6 store muffins:


  • 2 bananer
  • 1 egg
  • 1,8 dl melk
  • 0,8 dl brunt sukker
  • 0,8 dl rapsolje
  • 3,6 dl Kellogs All bran Plus
  • 4,8 dl hvetemel
  • 3 ts bakepulver
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts kanel
  • 2 dl tørka cranberries (tranebær)

Sett stekeovnen på 200 grader

Mos bananene:


Ha de moste bananene, egget, melken, sukkeret og oljen i en bolle:


Rør dette sammen:


Knus All Bran'en:


Hell All Bran'en over i melke-, egge- m.m. blandingen:


Rør sammen og la stå i 10 minutter:


Ha hvetemel, bakepulver, salt og kanel i en egen bolle:


Bland godt sammen:


Når den våte blandingen har stått i 10 minutter; hell melblandingen i, i 2 omganger:


Rør bare til alt er blandet mellom hver gang:


Tilsett Cranberries:


Rør bærene forsiktig sammen med resten:


Fyll store amerikanske muffins former ca. 3/4 fulle (røra er akkurat nok til 6 stk):


Stek ved 200 grader midt i ovnen i ca 25 - 30 minutter.

La muffinsene stå i brettet 5 minutter etter steking:


Før du flytter dem over på rist for videre avkjøling:


Inni muffinsene: Store saftige bær:


Lykke til :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tittet innom, og legg gjerne igjen noen ord, det setter jeg pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Takk for at du tittet innom, og velkommen tilbake