Vi har en del naturtomt, og der vokser villbringebærkrattet tett, og i går kveld plukka jeg en liten kopp med bær før myggen jagde meg inn igjen.
Dette trenger du til 12 - 14 medium muffins:
- 2 egg
- 2 dl sukker
- 50 g margarin
- 1 dl Biola med bringebær
- 1 ts sitronsaft
- 2 1/2 dl hvetemel
- 1 ts vaniljesukker
- 1 1/2 ts bakepulver
- 2 dl bringebær
Sett stekeovnen på 220 grader.
Begynn med å ha egg og sukker i en bolle: (ettersom jeg bare hadde 1 dl bær halverte jeg oppskrifta, og brukte bare et egg)
Pisk egg og sukker til det er godt blandet, det trenger ikke bli eggedosis:
Ha hvetemel, vaniljesukker og bakepulver i en egen bolle:
Bland dette godt sammen:
Hell melblandingen samen med egg/sukker blandingen:
Miks melet rask inn med miksmaster på lav hastighet, ikke rør mer enn til det er blandet:
Smelt margarinet:Ha margarinet, biola og sitronsaft i resten av røra og bland dette raskt inn, før du tilsetter bringebærene:
Rør bærene forsiktig inn i røra:
Fyll medium muffinsformer ca. 3/4 fulle:
Stek ved 220 grader, midt i ovnen i ca 10 - 12 minutter.
La muffinsene stå i brettet i 5 minutter etter steking:
Før de flyttes over på rist for videre avkjøling:
Lykke til :o)
ser kjempe godt ut =) mmmm
SvarSlettSå gott :-)
SvarSlett