Cupcakes med icing og blomst laget av marshmallows-fondant
Dette trenger du til 30 cupcakes i medium størrelse:
- 220 g margarin
- 220 g sukker
- 240 g brunt sukker
- 4 egg
- 490 g hvetemel
- 3 ts bakepulver
- 1/2 ts vaniljeekstrakt
- 2 ss espressopulver
- 2 1/2 dl melk
Pisk dette lyst og luftig:
Finn fram egg:
Tilsett ett og ett egg i sukker-margarin blandingen:
Bland godt mellom hvert egg:
Røren med alle eggene blandet i:
Vei opp hvetemel:
Tilsett bakepulver:
Bland hvetemel og bakepulver godt sammen:
Mål opp melk:
Finn fram vaniljeekstrakt og espressopulver:
Ha vaniljeekstrakt i melken:
Tilsett espressopulver:
Og rør til pulveret har løst seg opp:
Ha en tredjedel av melet i bollen med sukker-margarin-egg blandingen:
Pisk til melet har blandet seg med resten:
Tilsett en tredjedel av kaffe-melk blandingen:
Pisk til kaffe-melken har blandet seg godt med resten:
Fortsett å tilsette en tredjedel mel vekselvis med en tredjedel kaffe-melk til alt er blandet godt sammen:
Fyll medium muffinsformer ca. 2/3 fulle:
Stek midt i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter.
Når de er ferdigstekte, la de stå i brettet i 8 - 10 minutter:
Før du flytter de over på rist for videre avkjøling:
Dette trenger du til icing:
- 150 g margarin
- 1 ss melk
- 2 ts espressopulver
- 350 g melis
Pisk til dette blir en lys og luftig krem før du tilsetter resten av melisen og pisker videre til alt er blandet og kremen igjen er luftig.
Smør icingen på helt avkjølte cupcakes, og pynt hvis du vil, her har jeg laget solsikker av fondant med denne utstikkeren
Lykke til :o)
Så fint med blomman på
SvarSlettSer lekkert ut♥.
SvarSlettØnsker deg en fin helg)
Klem Marita
Herlig Muffin! God Helg!
SvarSlett